Cum comand invitatii nunta sau invitatii botezmarturii si accesorii nunta?

 

1. Plasati comanda online de invitatii nunta sau botez:

 

Alegeti-va produsul dorit si apasati butonul ADAUGA IN COS. Produsele  adaugate in cos se pot modifica/sterge/schimba cantitatea. Daca intampinati probleme in a plasa comanda,

contactati-ne folosind fereastra de ASISTENTA ONLINE (jos in dreapta ecranului) ori pe facebook sau telefonic.

 

In scurt timp dupa ce ati plasat comandaveti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmarea comenzii.

 

Daca produsele comandate de Dvs. nu necesita personalizare, nu luati in considerare pasii 2 si 3.

 

2. Confirmati macheta grafica “bun de tipar”
In cazul in care ati optat pentru personalizareveti primi ulterior pe e-mail macheta grafica (invitatia cu textul ales de D-voastra in format digital), urmand sa o verificati si sa ne confirmati ca totul este in regula.

 

3. Executarea comenzii – in doar cateva zile
Dupa ce confirmati macheta graficacomanda va fi executata si expediata in maxim 5 zile lucratoare.

 

4. Livrare si plata la primire (ramburs)
Produsele se expediaza catre D-voastra prin curierat rapid (ajung la domiciliu in 24-48 de ore), iar plata se efectueaza la primire – ramburs - la agentul curier. Puteti opta pentru ridicarea produselor de la magazinele noastre (Cluj, Bistrita, Oradea ori Timisoarasau depozitul nostru din Cluj-Napoca. In acest caz nu exista taxa de curierat.

 

Termeni si conditii

 

COMANDA
Cantitatea minima pentru a comanda invitatii nuntainvitatii botezcarduripungi nunta sau orice alt produs personalizat este de 20 de bucati. In cazul acestoracomanda se plaseaza online, completand optiunile de personalizare si formularul simplu de comanda. La pretul de baza al produsului se mai adauga

pretul personalizarii cu text, care este 0.49 RON sau 0,69 RON.(fonturile si culorile disponibile le puteti solicita de la Departamentul Design prin e-mail: print@indigo.com.ro).
Asamblarea invitatiilor (daca este cazul) se va face de catre Cumparator si consta in plierea cartonului, pus in pliclegat snurlipire componente, etc. 

Societatea noastra nu ofera servicii de asamblare

Preturile afisate contin TVA.

Prin plasarea si confirmarea comenziiclientul se obliga sa ridice comanda si sa achite contravaloarea ei.

 

MACHETA GRAFICA
In urma confirmarii comenziiurmeaza ca in termen de 2-5 zile lucratoareClientul sa primeasca pe e-mail macheta grafica (o poza cu invitatia personalizata), pentru a vedea exact cum arata textul ales pe invitatie.
Clientul are obligatia sa verifice atent macheta grafica siprin e-mail, sa isi exprime acordul de tiparire (bun de tiparsau sa solicite anumite modificari ori corecturiDupa efectuarea modificarilorclientul va primi pe e-mail o noua macheta grafica.

Se accepta modificarea machetei grafice de maxim 3 ori, modificarile ulterioare se vor taxa cu 50 lei fiecarePrin aprobarea machetei grafice de catre client (bun de tipar), acesta confirma ca totul este in regula si isi asuma intreaga responsabilitate pentru eventualele greseli observate ulterior. In functie de setarile fiecarui monitor/imprimanta pot sa apara mici diferente de nuanta intre culoarea afisata pe calculator si cea tiparita.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII
In cazul incare invitatiile sunt tiparite conform machetei grafice confirmate si exista anumite greseliresponsabilitatea pentru aceste eventuale greseli

neobservate cade in sarcina celui ce isi da acordul asupra machetei graficeiar din acel moment firma noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de eventualele greseli ignorate de persoana care si-a dat acordul. De aceea va sugeram sa completati cu atentie  datele dumneavoastra in formularul de comanda, ulterior sa verificati daca aceste date sunt introduse corect in textul din formatul digital si sa verificati si restul textului pentru a fi siguri ca rezultatul final va fi cel pe care il doriti.
Firma noastra nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisateAcestea fiind produse de serie, pot disparea de pe stocul importatorului sau al furnizorului si din acest motiv Societatea noastra isi asuma dreptul de a NU onora o anumita comanda, in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta sau nu mai este disponibil, cu obligatia clara de a informa imediat Cumparatorul.

 

TERMENE DE EXECUTIE SI LIVRARE
Termenul de realizare si livrare a produselor este de 5 zile lucratoare din momentul in care Cumparatorul confirma bunul de tipar in forma finala.

Produsele care nu necesita personalizare se livreaza in 2-5 zile lucratoareProdusele se expediaza catre D-voastra prin curierat rapid (ajung la domiciliu in 24-48 de ore) 

si se platesc la primire – ramburs - catre agentul curierPuteti opta pentru ridicarea produselor de la magazinul sau depozitul nostru din Cluj-Napoca sau Timisoara,

in acest caz nu exista taxa de curierat. Nu trimitem colete prin Posta Romana! Firma noastra are contract de colaborare si preturi avantajoase cu DPDasadar va recomandam livrarea coletelor cu acest prestator de servicii de curieratClientul poate solicita insa livrarea cu orice alta firma din domeniu.  

Costul transportului va fi achitat de catre client la primirea coletului.

 

Va rugam sa verificati imediat ce ati primit coletul produsele primite (numarati toate elementele componente ale invitatiilor, daca este cazul) si sa ne informati asupra intentiei dvs de returnare sau asupra problemelor constatate in maxim 2 zile lucratoare.

 

POLITICA DE RETURNARE

 

Clientii acestui magazin online pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 15 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului! Firma noastra va inapoia contravaloarea produselor comandate, conform legii, in termen de 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului/comenzii, cu conditia ca produsele sa ne fie returnate nedeteriorate de catre client! Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.


                   Produse care nu se pot returna:

Pentru produsele personalizate, ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 prevede urmatoarele:
"Art. 10 - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: (..) 
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, (..);"
In acesta situatie, conform legii, intelegem: produsele care s-au tiparit cu textul clientului sau au suferit orice modificare asupra formei initiale, de orice natura, conforma cu cerintele clientului, nu se pot returna fara invocarea unui motiv intemeiat. 
In cazul in care exista greseli in textul imprimat pe invitatie comanda se va reface: 
1. in maxim 5 zile lucratoare, pe cheltuiala noastra in cazul in care greselile nu figureaza in macheta pe care clientul a aprobat-o. 
2. pe cheltuiala clientului, in cazul in care greselile exista in macheta pe care clientul si-a dat acordul pentru tiparire iar greselile existente nu au fost semnalate.

 Poti solicita returul in urmatoarele situatii:

Produsul nu este conform cu specificatiile afisate pe site: 
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, clientul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre noi.

Produsul este nefunctional in primele 24 ore de la receptie sau coletul este deteroirat/prezinta urme de desfacere: 
Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia la domiciliu prin curier – clientul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in termen de 24h, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre noi. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, recomandam clientului sa refuze receptia lor.

Produse care au fost livrate gresit: 
Daca ati primit in colet alt produs decat cel comandat si cel inscris in factura, va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna coletul si a fi inlocuit cu cel corect. Costurile de retur si de transport pentru coletul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre noi.

Renuntarea la cumparare: 
Daca doriti sa renuntati la cumparare in termenul de 15 zile calendaristice, toate costurile de retur a produsului/produselor vor fi suportate de catre dumneavoastra. Nu se poate renunta la cumparare in cazul produselor personalizate, conform legii.


                   Procedura si pasii de returnare:

                  1. Trimiti cerere de retur: 

Cererea se va trimite printr-un e-mail care va contine in subiect "RETURNARE -numar comanda- -data comanda-". In continutul e-mailului se vor trece punctual:

-numar comanda si data inregistrare comanda 
-datele complete ale cumparatorului: nume, prenume, adresa, adresa e-mail folosit la comanda plasata 
-numarul facturii/bonului fiscal si data emiterii 
-cauzele si motivele ce au dus la returnarea produselor

2. Cererea va fi aprobata si inregistrata: 
Cererea va fi inregistrata si analizata. Vei primi raspuns la solicitarea ta daca datele sunt complete si cererea ta indeplineste conditiile obligatorii de retur.

3. Returul coletului: 
Te rugam sa asiguri coletul si sa asezi produsele in ambalajul original in care au fost livrare. Astfel vei elimina riscul de deteriorare la transport.

4. Constatare retur si acceptare stare produse: 
Dupa ce vom primi coletul, personalul nostru calificat va verifica si va constata daca produsele returnate sunt conforme cu obligatiile noastre de retur.

5. Solutionare: 
In baza constatului din partea noastra cat si a solicitarilor trimise de tine, se va face solutionarea returului prin inlocuirea produsului cu altul identic, in stare noua, inlocuirea produsului cu altul, solicitat de catre client sau rambursarea contravalorii produsului in maxim 30 zile calendaristice.

 

Va rugam sa verificati imediat ce ati primit coletul produsele primite (numarati toate elementele componente ale invitatiilor, daca este cazul) si sa ne informati asupra intentiei dvs de returnare sau asupra problemelor constatate in maxim 2 zile lucratoare.

 

MODALITATI DE PLATA
Contravaloarea comenzii se achita integral la primirea coletuluiin sistem rambursIn cazul in care s-a optat pentru ridicarea comenzii de la magazinele noastre sau depozitul din Cluj-Napocaputeti achita si numerar, si cu cardul.

 

DREPTURI DE AUTOR
Dreptul de copyright pentru toate informatiile si pozele existente pe acest site sunt detinute de SC ENETHA SRLNici un material de pe acest site nu poate fi

reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a SC ENETHA SRLToate trade name-uriletrademark-urilelogo-urile si trade style-urile sunt proprietatea SOCIETATII sau a partenerilor saiUtilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului

marcilornicio alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterior.

 

DISPOZITII FINALE
Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai susPrin plasarea si confirmarea comenzii Clientul se obliga sa ridice comanda si sa achite

contravaloarea ei

Utilizarea serviciului de catre Client si comandarea de produse implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

 

Sugestii si reclamatiisusire@indigo.com.ro

 

Va multumim,
Echipa Indigo Cards


Invitatii Nunta & Botez  Texte Invitatii  Accesorii Nunta & Botez