Texte clasice pentru invitatiile de botez

Text 1

Salutare! Eu sunt [prenume copil] și m-am născut în urmă cu ceva timp, mai exact în data de [dată naștere copil], motiv pentru care pe dumneavoastră nu am avut șansa să vă cunosc încă. Sper ca prin această invitație vom reuși să ne cunoaștem și să legăm o frumoasă prietenie. Pentru aceasta, mami și tati, adică [prenume mamă] și [prenume tată], împreună cu nașii [prenume nașă] și [prenume naș] vă invită să ne onorați cu prezența la botezul meu.

Evenimentul va avea loc la Biserica [nume biserică], în data de [data botezului], începând cu orele [oră biserică]. Dacă vi se va face drag de mine, sigur veți dori să participați și la petrecerea de botez, organizată la Restaurantul [nume local] din [adresa local], la ora [oră local]. Vă mulțumesc pentru timpul și atenția acordate! Cu drag, [prenume copil].

Text 2

Bună ziua! Mă numesc [prenume copil] și am văzut lumina zilei pentru prima dată pe [dată naștere copil]. Cu toate că încă nu am avut șansa să vă întâlnesc, aș fi onorat să vă am alături la primul eveniment important din viața mea. Sunt un copilaș foarte cuminte și părinții mei, [prenume mamă] și [prenume tată] sunt foarte fericiți să mă aibă în viața lor.

De asemenea, nașii mei, [prenume nașă] și [prenume naș] mă adoră deja și abia așteaptă să petrecem timp împreună. Cu toate acestea, am nevoie și de ajutorul dumneavoastră pentru a sărbători așa cum se cuvine. Prin urmare, vă invit cu drag la restaurantul [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local], pentru a celebra venirea mea pe lume. Vă aștept entuziasmat!

Text 3

Suntem foarte fericiți să vă invităm la un eveniment special din viața noastră. Cu multă iubire și bucurie, am adus în casa noastră o micuță rază de soare, [prenume copil] și dorim să sărbătorim venirea ei pe lume împreună cu dumneavoastră.

Așadar, vă invităm la primul eveniment important din viața copilului nostru, care va avea loc la Biserica [nume biserică], în data de [data botezului], începând cu orele [oră biserică]. Noi, [prenume mamă] și [prenume tată], alături de nașii [prenume nașă] și [prenume naș], vom fi bucuroși să ciocnim paharele alături de dumneavoastră la Restaurantul [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local]. Vă așteptăm cu inimile deschise!

Text 4

Salutare, dați-mi voie să mă prezint! Eu sunt fiul familiei [nume părinți] și mă numesc [prenume copil]. Venirea mea pe lume mă face să vă întâmpin cu un călduros „Bine v-am găsit!” și să vă invit să mă vedeți scăldându-mă în apă sfințită în ziua de [ziua săptămânii], [data botezului], la Biserica [nume biserică], în data de [data botezului], la orele [oră biserică]. Aici mă vor ține în brațe ai mei nași: [prenume nașă] și [prenume naș].

Pe dumneavoastră voi avea ocazia să vă cunosc în aceeași zi, la orele [oră local], când vă dau întâlnire la petrecerea de botez celebrată la Restaurantul [nume local] din [adresa local]. Vă aștept cu drag!

Text 5

Dragi oameni mari! Numele meu este [prenume copil]. Încă nu știu să vorbesc, însă împreună cu mami și tati, [prenume mamă] și [prenume tată], vă invit să participați alături de noi la Sfânta Taină a Botezului, ce se va oficia la Biserica [nume biserică], [ziua săptămânii], [data botezului], începând cu ora [oră biserică]. Cu multă dragoste și grijă, mă vor ține în brațe nașii mei dragi, [prenume nașă] și [prenume naș].

Chiar dacă probabil voi adormi, mă puteți sărbători după slujba religioasă, de la ora [oră local], la Restaurantul [nume local] din [adresa local]. Vă aștept cu mare nerăbdare să fiți alături de mine în această zi specială și să îmi aduceți toate gândurile bune. Cu multă dragoste, un nou-născut.

Text 6

Bună tuturor, mă numesc [prenume copil] și sunt foarte bucuros să vă invit la primul eveniment important din viața mea – botezul! Împreună cu cei care m-au adus pe lume, [prenume mamă] și [prenume tată], vă invit pe data de [data botezului] să mă vedeți cum mă scald în apă sfințită, la Biserica [nume biserică], începând cu orele [oră biserică].

Voi fi ținut în brațe de nașii mei aleși, [prenume nașă] și [prenume naș], iar după botez vă invităm să vă alăturați la petrecerea care va avea loc la Restaurantul [nume local] din [adresa local], la ora [oră local]. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc și să vă bucurați alături de mine în această zi memorabilă.

Invitatii recomandate