Texte haioase pentru invitatiile de botez

Text 1

Salutare, lume! Eu sunt bebelușul minune, [prenume copil], care a aterizat direct pe Pământ! Împreună cu părinții mei, [prenume mamă] și [prenume tată], am plănuit pe data [data botezului] un eveniment epocal, la care sunteți invitați să luați parte. Dacă vreți să mă vedeți cum fac băiță în apă sfințită, vă așteptăm la Biserica [nume biserică], începând cu ora [oră biserică].

După primul meu contact cu divinitatea, sunteți așteptați să sărbătorim în stil mare, cu mâncare delicioasă și distracție fără sfârșit la Restaurantul [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local]. Vă aștept să facem valuri la botez!

Text 2

Bună ziua, prieteni! Eu sunt bebelușul [prenume copil] care vă invită la cel mai tare eveniment din oraș – botezul meu! Așadar, vă invit să mă vedeți cum mă dau în spectacol și mă bălăcesc în apă sfințită în data de [data botezului], la Biserica [nume biserică], de la ora [oră biserică]. După ce v-am impresionat cu abilitățile mele de înot, ne vom deplasa cu toții la restaurantul [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local].

Activitățile vor decurge astfel: un biberon cu lapte eu, un pahar cu șampanie dumneavoastră, o gustare dumneavoastră, un alt biberon de lapte eu. Apoi vă veți distra de minune alături de părinții mei, [prenume mamă] și [prenume tată], dar și de nașii mei, [prenume nașă] și [prenume naș], în timp ce eu voi dormi neîntors. Vă aștept cu drag la botez!

Text 3

Distinsă doamnă, stimate domn,

Eu, bebelu, [prenume copil], cel mai mic, cel mai dulce și cel mai bengos membru al familiei [nume părinți], vă invit la marele eveniment al vieții mele: botezul! Aveți grijă să veniți [ziua săptămânii], [data botezului], la Biserica [nume biserică], de la ora [oră biserică] pentru a vă arăta cum se face băiță cu stil!

Apoi, de pe la ora [oră local], chiar dacă eu nu voi fi prezent foarte mult, obosit fiind și cu atât de multe griji, vă invit la chef la Restaurantul [nume local] din [adresa local] ca să vă faceți de cap în absența mea. Vă pup dulce și aștept cât mai repejor o confirmare!

Text 4

Sunt micuț și vă pot spune,

Că sunt nou venit pe lume.

Nu pot vorbi, că-s prea mic,

Dar prin mămică și tătic [prenume mamă] și [prenume tată],

Eu vă spun: bine-ați venit!

Și vă invit să mă vedeți bălăcindu-mă în apă sfințită pe data de [data botezului], la Biserica [nume biserică], începând cu orele [oră biserică]. Aici voi fi ținut în brațe și răsfățat de nașii mei, [prenume nașă] și [prenume naș].

Apoi vreau să petrecem împreună în cântec, joc și voie bună la Restaurantul [nume local] din [adresa local]. O să încerc să și dansez, deși mai mult o să mă legăn, date fiind orele de distracție [oră local]. Vă voi aștepta în prag, oricum și vă voi întâmpina cu drag!

Text 5

Salutare, lume mare!

Sunt un bobocel care abia a ieșit la soare.

Nu știu cine v-a spus că aș fi gras, căci am abia [greutate copil] pentru [înălțime copil] centimetri. Mama spune că-s minunat, de tatăl meu sunt adorat. Numele meu? A fost o dilemă, dar au găsit o soluție, îmi zic: [prenume copil]. E deja ora dejunului pentru mine, așa că vă rog să mă scuzați dacă vă părăsesc în grabă pentru lapte la biberon. Pe foarte curând!

Mai exact… în data de [data botezului], la Biserica [nume biserică], începând cu orele [oră biserică]. Apoi cheful începe la Restaurantul [nume local] din [adresa local], de la ora [oră local]. La fel de înfometat și somnoros voi fi și atunci, însă dumneavoastră tot trebuie să mă răsfățați cu cadouri. Vă aștept cu nerăbdare!

Invitatii recomandate