Texte moderne pentru invitatiile de nunta

Text 1

Puțin timp ne mai desparte de [ziua săptămânii], [data nunții] și ne-am dori să împărțim cu toții aceste momente unice pentru noi, familiile [prenume mamă mireasă] și [prenume tată mireasă] + [prenume mamă mire] și [prenume tată mire] + [nume părinți mireasă] + [nume părinți mire] și copiii noștri, [prenume mireasă] + [prenume mire], dar și pentru nașii [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași].

Vă așteptăm cu brațele deschise la ora [oră biserică], la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică] pentru a celebra împreună cununia religioasă, dar și la masa festivă ce va avea loc la [tip local] [nume local] din [adresa local], începând cu orele [oră local].

Text 2

Iubirea plutește pretutindeni în jurul nostru, din partea părinților, a familiilor noastre și a prietenilor dragi. Acum ne leagă și iubirea pe care o împărtășim unul pentru celălalt. Având o dorință sinceră și hotărâtă de a da expresie acestei povești de dragoste, ne vom uni prin căsătorie.

Noi, [prenume mireasă] + [prenume mire], vă invităm să ne fiți alături în această zi specială, așa că vă dăm întâlnire [ziua săptămânii], [data nunții], la [tip local] [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local].

Text 3

Suntem încântați să vă anunțăm că noi, [prenume mireasă] + [prenume mire], ne căsătorim. Părinții noștri [prenume mamă mireasă] și [prenume tată mireasă] + [prenume mamă mire] și [prenume tată mire] + [nume părinți mireasă] + [nume părinți mire], precum și nașii noștri [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași] au fost primii care ne-au susținut în această decizie.

Dacă doriți să fiți alături de noi în această zi specială și să experimentați alături de noi cele mai profunde trăiri, vă invităm, pe rând, la:

Cununia religioasă, care se va desfășura la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], la ora [oră biserică]

Cununia gastronomică și muzicală, care va avea loc la [tip local] [nume local] din [adresa local], începând cu orele [oră local]

Text 4

Zvonul pe care l-ați auzit este cât se poate de adevărat! [prenume mireasă] + [prenume mire] vor spune cu sinceritate și dragoste „DA” la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], în ziua de [ziua săptămânii], [data nunții], orele [oră biserică]. După ceremonie, sunteți invitați să vă alăturați petrecerii, care va avea loc la [tip local] [nume local] din [adresa local], începând cu orele [oră local].

Această nuntă aduce o mare bucurie și părinților prenume mamă mireasă] și [prenume tată mireasă] + [prenume mamă mire] și [prenume tată mire] + [nume părinți mireasă] + [nume părinți mire], dar și nașilor [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași]. Vă așteptăm să fiți alături de noi în această zi specială!

Text 5

Ce vor spune părinții [prenume mamă mireasă] și [prenume tată mireasă] + [prenume mamă mire] și [prenume tată mire] + [nume părinți mireasă] + [nume părinți mire]: Vă invităm la nunta copiilor noștri, [prenume mireasă] + [prenume mire].

Ce vor spune copiii lor: Am fi extrem de încântați să fim înconjurați de familie și prieteni la cununia religioasă de la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], care se va desfășura [ziua săptămânii], [data nunții], începând cu orele [oră biserică]. După ceremonie, sunteți invitați să vă alăturați petrecerii noastre de nuntă, care va avea loc la [tip local] [nume local] din [adresa local], începând cu orele [oră local].

Alături de noi la petrecere vor fi, de asemenea, și nașii: [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași]. Așteptăm cu drag prezența voastră la acest eveniment deosebit!

Text 6

Cu mâinile strânse și inimile pline de speranță, noi, [prenume mireasă] + [prenume mire] îmbrățișăm cu entuziasm și încredere Sfânta Taină a Cununiei. Ne bucurăm să putem împărtăși cu voi această unică și minunată experiență. Ceremonia civilă va avea loc pe data de [data nunții], la [nume loc cununie], începând cu ora [ora cununie civila], iar binecuvântarea divină va fi primită alături de nașii noștri distinși la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], la ora [oră biserică].

Ne-ar plăcea să sărbătorim alături de voi acest eveniment special la [tip local] [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local], unde prezența dumneavoastră ne-ar face onoare.

Text 7

Iubirea, fericirea, speranța și bucuria sunt sentimentele care ne însoțesc în această călătorie pe noi, [prenume mireasă] + [prenume mire]. Alături de cei care ne iubesc, [prenume mamă mireasă] și [prenume tată mireasă] + [prenume mamă mire] și [prenume tată mire] + [nume părinți mireasă] + [nume părinți mire], vom celebra și ne vom uni pentru totdeauna în dragoste, sub privirile celor care ne vor călăuzi pașii pe acest nou drum: [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași].

Cununia civilă va avea loc în data de [data cununiei civile], la [nume loc cununie], începând cu ora [ora cununie civila], în timp ce cununia religioasă se va desfășura [ziua săptămânii], [data nunții], începând cu orele [oră biserică], la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică]. Vă așteptăm și la masa festivă, începând cu orele [oră local], la restaurantul [nume local] din [adresa local].

Text 8

Salvați în agenda dumneavoastră ziua de [ziua săptămânii], [data nunții], cu mențiunea „Sărbătorim!”, pentru a sărbători alături de noi, [prenume mireasă] + [prenume mire], un moment unic. Ceremonia religioasă va avea loc la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], începând cu ora [oră biserică], sub binecuvântarea părinților [prenume mamă mireasă] și [prenume tată mireasă] + [prenume mamă mire] și [prenume tată mire] + [nume părinți mireasă] + [nume părinți mire] și a prietenilor noștri dragi.

Vom fi călăuziți pe acest nou drum în viață de nașii noștri [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași], iar petrecerea va avea loc la [tip local] [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local]. Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la numerele de telefon [numere de telefon], până la data de [data limită confirmare].

Text 9

Noi, [prenume mireasă] + [prenume mire], am decis că ne iubim enorm și ne-am gândit să ne căsătorim. Ne vom uni destinele prin jurământul iubirii eterne, în data de [data nunții], la ora [oră biserică], la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică]. Dacă aveți îndoieli, îi puteți întreba pe nașii noștri, [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași], care vor putea confirma decizia noastră.

Tot aceștia vă vor putea spune și despre faptul că am ales să petrecem pe cinste la Restaurantul [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local] și până dimineața. Vă așteptăm cu brațele deschise!

Text 10

Dragi prieteni, avem o veste importantă pentru voi: noi, [prenume mireasă] + [prenume mire], ne unim destinele! Și nu există o bucurie mai mare decât cea de a fi alături de voi [ziua săptămânii], [data nunții], ziua în care ne vom căsători. Părinții, alături de nașii noștri [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași], ne vor însoți în această zi specială și plină de emoție la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], ora [oră biserică].

După ceremonie, vom continua petrecerea la [tip local] [nume local] din [adresa local], unde ne-am dori să fim alături de dumneavoastră, începând cu orele [oră local]. Vă așteptăm cu nerăbdare și emoție!

Text 11

Când ne-am cunoscut? Nici nu mai contează! Care noi? Acest lucru este important: [prenume mireasă] + [prenume mire]! Și mai important este anunțul pe care-l avem de făcut: ne căsătorim! Când? [ziua săptămânii], [data nunții], la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], ora [oră biserică].

Și petrecerea este la fel de importantă, însă nu vă vom dezvălui decât locul: [tip local] [nume local] din [adresa local] și ora de începere: [oră local]. Restul…este o surpriză pe care o veți descoperi chiar acolo! Vă așteptăm nerăbdători!

Invitatii recomandate