Texte romantice pentru invitatiile de nunta

Text 1

Într-o zi magică, destinul a făcut ca privirile lor să se întâlnească și inimile să le bată la unison. Am știut în acel moment că sunt făcuți unul pentru altul și că vor merge împreună pe același drum, împărțind bucurii și încercări. Este un vis împlinit pentru noi să vă invităm să luați parte la ziua cea mare.

Famillile  [nume părinți mireasă] și [nume părinți mire] sunt fericite să vă primească la căsătoria copiilor lor, [prenume mireasă] + [prenume mire], în data de [data nunții]. Ceremonia religioasă se va desfășura într-un loc cu adevărat special, la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], unde îndrăgostiții își vor uni sufletele în fața lui Dumnezeu.

Apoi vă invităm să vă alăturați nouă la Restaurantul [nume local] din [adresa local], începând cu orele [oră local], pentru a sărbători această ocazie specială cu o masă delicioasă, dans și voie bună. Vă așteptăm cu inimile deschise și multă dragoste!

Text 2

Îngerii cântă melodia iubirii lor și îi vor conduce într-un loc sacru, unde își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, în prezența familiei și a prietenilor. [prenume mireasă] + [prenume mire] își vor jura iubire nesfârșită la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], [ziua săptămânii], [data nunții], începând cu ora [oră biserică].

După ceremonie, sunteți invitați să vă alăturați îndrăgostiților și oamenilor dragi lor la Restaurantul [nume local] din [adresa local], începând cu orele [oră local]. Va fi o noapte magică și plină de emoție, în care se va râde, se va dansa și se vor crea amintiri pentru o viață. Vă așteptăm cu drag, să ne bucurăm împreună de iubirea noastră, care a înflorit și a devenit un vis împlinit.

Text 3

De acum încolo, începem o nouă etapă a vieții noastre, iar „Eu” se va transforma în „Noi”. Pentru noi căsătoria se traduce prin fericire și împlinirea visurilor noastre. Dorim să împărtășim acest moment special cu voi, oamenii dragi din viața noastră. Vă invităm cu drag să fiți alături de noi în data de [data nunții], la [nume loc cununie civilă] pentru cununia civilă, urmată de cununia religioasă la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], începând cu ora [oră biserică].

Masa festivă se va desfășura la [tip local] [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local]. Vrem să facem ca această zi să fie una magică și memorabilă, așa că vă așteptăm să ne fiți alături, să ne împărtășiți bucuria și să sărbătorim împreună această iubire unică și minunată!

Text 4

În absența aripilor pentru gândurile noastre, vă trimitem un umil răvaș prin care vă invităm alături de noi într-o călătorie unică. Ghizi vă vor fi doi oameni frumoși și plini de viață, ce vă vor călăuzi prin labirinturile iubirii: [prenume mireasă] și [prenume mire].

Călătoria noastră începe cu acordul părinților [prenume mamă mireasă] și [prenume tată mireasă] + [prenume mamă mire] și [prenume tată mire] + [nume părinți mireasă] + [nume părinți mire] și sub îndrumarea nașilor [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași], pe data de [data nunții], la [nume loc cununie civilă], începând cu ora [ora cununie civilă].

Apoi, pe aripile aurite ale speranței și ale iubirii, ne vom ridica către cerul înstelat, pentru a ne uni destinele și a ne pecetlui iubirea prin Sfânta Taină a Cununiei, la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], începând cu orele [oră biserică]. După aceea, mirii vă vor conduce la Restaurantul [nume local] din [adresa local], la ora [oră local]. Ne-am bucura să fiți părtași la această călătorie și să considerați că este una eternă. Vă așteptăm cu inimile deschise!

Invitatii recomandate