Texte haioase pentru invitatiile de nunta

Text 1

[prenume mireasă] + [prenume mire], nesiliți de nimeni, fără presiuni și constrângeri, cu acordul familiilor, vă invită la pecetluirea cununiei lor în fața duhovnicului, care se va desfășura la Biserica [nume biserică], [ziua săptămânii], [data nunții], la ora [oră biserică]. Distracția va continua la [tip local] [nume local] din [adresa local], începând cu orele [oră local].

Sunt adevărate zvonurile care circulă, întrucât tinerii și-au găsit și nașii: [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași]! Vă rugăm să confirmați participarea domniilor voastre până la data de [data limită confirmare]. În speranța prezenței dumneavoastră, vă mulțumim anticipat! 

Text 2

În conformitate cu articolul 1 al Codului Familiei, cetățeanul [nume invitat] este convocat să se prezinte personal, îmbrăcat în haine de sărbătoare, la [nume loc cununie], în data de [data nunții], unde va fi întâmpinat de reprezentanții instituțiilor de stat, [prenume mireasă] + [prenume mire]. 

Cei convocați nu doar că trebuie să asculte discursurile, însă trebuie să și contribuie activ la petrecere, prin cântat și dansat cât cuprinde, la [tip local] [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local]. Dat fiind cazul deosebit de grav, trebuie să știți că evenimentul va dura până în zorii zilei. În cazul în care cei citați nu se vor prezenta fără motiv legal întemeiat, vor fi escortați de Poliție la locul evenimentului. Să nu spuneți că nu v-am avertizat! 

Text 3

Madame și monsieur! Dintr-o soțietate fără prințipuri – carevasăzică că nu le are – vă așteptăm negreșit la cununie, în data de [data nunții], pentru că duduia și bibicul, [prenume mireasă] + [prenume mire], iubindu-se la nemurire încă de când s-au văzut întâiași dată, doresc să-și puie pirostriile, după lupte seculare! Jupânul [prenume naș] + [nume nași], mare pișicher, parol, dimpreună cu a sa consoartă, cucoana [prenume nașă] + [nume nași], va fi naș la cununia religioasă de la Biserica  [nume biserică] din [adresă biserică], orele [oră biserică], unde mirii se vor uni în fața Domnului cu toată devoțiunea. 

Aveți, n-aveți treabă, începând cu orele [oră local] trecute fix, vă dăm întâlnire la Restaurantul [nume local] din [adresa local]. Așa că vă așteptăm, la o adică, și să nu cumva să ne lăsați cu onoarea nereperată. Pentru o bună organizațiune, ai parol și reperează până în ziua de [data limită confirmare], la telefon: [număr de telefon mire] – bibicul, [număr de telefon mireasă] – duduia. Ale dumneavoastră familii încuscrite, [prenume mamă mireasă] și [prenume tată mireasă] + [prenume mamă mire] și [prenume tată mire] + [nume părinți mireasă] + [nume părinți mire].  

Text 4

Stimate victime, dacă ne permiteți să vă numim așa, [prenume mireasă] + [prenume mire], împreună cu părinții [prenume mamă mireasă] și [prenume tată mireasă] + [prenume mamă mire] și [prenume tată mire] + [nume părinți mireasă] + [nume părinți mire], vin să vă transmită că, din păcate, sunteți invitați la nunta lor. Da, ați citit bine, ei își doresc să elimine orice dubiu ați fi avut și să o pună pe hârtie, așa că groaza de a primi invitație la nuntă a devenit realitate. 

Cei doi îndrăgostiți și-au găsit și nași, [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași], iar dacă veți ajunge la cununia religioasă de la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], în data de [data nunții], începând cu orele [oră biserică], o să simțiți dureri de picioare și spate, ce se vor accentua la petrecerea de nuntă. Banii îi veți da la Restaurantul [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local]. Vă așteptăm cu plicurile deschise!  

Text 5

Rețeta tradițională din bătrâni

Ingrediente de bază pentru nuntă: doi tineri îndrăgostiți – avem: [prenume mireasă] + [prenume mire]; nași – avem: [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași]; părinți – avem: [prenume mamă mireasă] și [prenume tată mireasă] + [prenume mamă mire] și [prenume tată mire] + [nume părinți mireasă] + [nume părinți mire]; rude și prieteni – avem. Toate acestea se întâlnesc la [nume loc cununie], în data de [data nunții], începând cu ora [ora cununie civila]. 

Se amestecă ingredientele în mod natural și se binecuvântează la Biserica [nume biserică] din [adresă biserică], la ora [oră biserică]. Se adaugă în compoziție flori frumoase, muzică fantastică, voie bună, surprize și un pic de noroc, pentru un gust minunat. Totul este servit la [tip local] [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local]. Testați rezultatul rețetei tradiționale! 

Text 6

Ai auzit vestea? 

Ce? 

Se iau, în sfârșit! 

Cine? 

Cum adică cine? [prenume mireasă] + [prenume mire]

Ce spui acolo? E sigur, sigur? Și părinții lor știu? 

Știu! Le-au transmis! Și familiei [nume părinți mireasă], și familiei [nume părinți mire]. 

Și când se iau? 

Păi, [ziua săptămânii], [data nunții]. 

Anul ăsta? 

Da, normal că anul ăsta! 

Păi…unde? La care biserică? 

La Biserica [nume biserică] din [adresă biserică]. 

Și la ce oră? 

La ora [oră biserică]. 

Și nunta unde se ține? 

Care nuntă? 

Petrecerea de nuntă, dragă! 

Aaaa… la Restaurantul [nume local] din [adresa local], începând cu ora [oră local]. 

Păi și cine vine? 

Păi vin sigur nașii. 

Care nași? 

Păi nașii lor, evident: [prenume nașă] și [prenume naș] + [nume nași].

Și mai cine? 

Nu știu, dar sper să fim și noi invitați!  

Text 7

EL: mă gândesc…oare voi mai putea să-mi las șosetele aruncate prin casă? E puțin probabil… 

EA: hmm…și eu mă întreb, oare o să mă mai placă când mă va vedea cu mască hidratantă pe față și felii de castravete pentru cearcăne? 

EL: și probabil o să mă întrebe mereu când beau bere: „A câta e asta?” 

EA: și probabil va vrea mereu să-i calc hainele sau să-i gătesc ceva… îngheț de groază

EL: și totuși, mie îmi plac sporturile extreme… poate căsătoria e la fel ca bungee jumping-ul, un carusel de senzații noi…

EA: în final sper că mă va iubi pentru cine sunt… locul meu nu este la tigaie, este pe o plajă însorită… 

EL: vezi să nu te arzi acolo! 

EA: vezi poate te trezești singur în fața altarului, dacă tot îți plac sporturile extreme! 

Semnat, [prenume mireasă] + [prenume mire]

Data nunții: [ziua săptămânii], [data nunții]

PS: Cel mai bine este să sunați la numere de telefon [număr telefon mire] și [număr telefon mireasă] și să spuneți dacă puteți ajunge la nuntă. Se va ține sigur! 

Invitatii recomandate